Event

Bliv hængende på linjen, mens jeg planlægger mit næste arrangement i Nordsjælland. Jeg har en passion for foredrag, kreativitet, TED talks, loppemarkeder og inspirerende mennesker, så hvorfor ikke selv arrangere et sjovt event eller et foredrag i ny og næ?

Som tidligere eventarrangør ved både PechaKucha Nights Copenhagen, Borups Højskoles elevforening og FindersKeepers København/Aarhus/Odense har jeg nogle erfaringer, at trække på.

Jeg garanterer, at uanset hvad der kommer på plakaten, så bliver det hyggeligt! 

 
 
Sandra Engen @PechaKucha
 Landsbyloppemarked

30. juni 2018

Sidste år arrangerede jeg landsbyloppemarked i Saunte (Hornbæk) - i år gentager jeg successen, denne gang i samarbejde med Saunte Bylaug. Kom med, når hele gaden sælger ud!

powered by pechakucha

kommer i efteråret

Jeg planlægger at afholde en foredragsaften i Hornbæk i PechaKucha-formatet (60x60 sekunder). Har du en (lokal) passion, du gerne vil vise og fortælle om? Lad mig høre om den, måske er det dig, der skal på scenen!

Har du en god idé?

så lad os samarbejde

Skal vi arrangere et event, et foredrag, et marked eller en tredje sjov og inspirerende dag - i Hornbæk eller omegn fx? Så kontakt mig og lad os kigge nærmere på det. Jeg glæder mig til at høre nærmere!