OM SANDRA

At finde ét profilbillede, der repræsenterer mig, er jo umuligt. Især efter jeg er blevet mor. For, hånden på hjertet - engang var det let nok. Der valgte jeg det mest farverige, det hvor jeg så mest powerfuld ud, hvor jeg havde det sjovest eller havde det største smil og hang med en gulddame og mine bedste venner på kanten af skaterrampen under Trailerpark Festival. I de år var de billeder nu nok også ganske repræsentative - det var dengang jeg læste iværksætteri, kommunikation og marketing - men i dag ville de være et fattigt, falsk billede af den jeg er. For jeg er så meget andet - og mere

Jeg er sårbar (as fuck), afklædt helt ind til det funklende, røde kød og jeg forsøger så godt jeg kan at navigere i mit liv, som udspiller sig i ét stort virvar af farverigt hverdagskaos og grå kviksandssump. Mine bryster er blevet mindre (meget mindre), mit engang fine baldefedt er kravlet op på maven - og læbestiften, de store øreringe, guldskjorten og de høje hæle er skiftet ud med møgbeskidte sneaks, behagelige sweaters fra genneren og, skal vi kalde det, et look au natural. Jeg har skiftet Istedgade ud med høns i baghaven - og ærligt talt, jeg har ikke styr på en skid.

Det eneste, jeg har præsteret over de sidste to år, er verdens gladeste, trygge, sjove, nemme, kloge og helt igennem fabulous dreng, Anker. Det kan jeg godt se - når jeg læser det sort på hvidt - er noget af en præstation i en tid, hvor jeg ikke har været verdens mest stabile, robuste menneske (åh, det flotte begreb vender jeg tilbage til i et indlæg en dag) - selvom vi har været to om det. Men altså, ikke desto mindre er det først nu, hvor han er over to og skal være storebror, at jeg begynder at forstå, at det også er nok præsteret. Uanset hvad mine omgivelser, venner, familie, jobcenter og samfund måtte have tænkt om det undervejs.

Nå. Men her jeg! Og her er vi, for bloggen kommer ikke til at handle om mig alene. Det her er en platform, som ingen retning har - for 30, tjekket & toptunet er min legeplads, og her gælder mine regler. Her kan jeg holde fri fra forventninger, ensomhed, utilstrækkelighed og opskrifter (på livet).  Her er plads til kaos, følelser, idéer, eksperimenter, glæde og sjov!

I vilkårlig rækkefølge (og uforudsigelige mængder).

Velkommen til - jeg håber, du har lyst til at følge med og kan få lidt ud af mit kaos. Vi er ikke alene. 🙋🏼‍♀️

- Sandra

 

 
B L Å  B O G  Sandra Engen, 32,  mor til Anker fra 2016, kæreste til Tobias  siden 2013 og bærende host for en lille, levende alien, der forhåbentlig melder sin ankomst som menneskebaby i februar 2019 .  Vi bor i Saunte ved Hornbæk i Nordsjælland, hvor vi har et gammelt landarbejderhus med 1.200 kvm grund. Jeg har fået en nylig passion for spiselige blomster og planter og vilde haver - men der er af og til langt fra passion til handling. ;) Jeg er født og opvokset på 80'-90'ernes Costa del Sol , hvor min søster og jeg var de første blonde børn i den lokale landsbyskole. Siden har jeg boet på Langeland , hvor mine forældre ejede en campingplads, gået på jysk naturefterskole og senere Svendborg Gymnasium. Siden har jeg været et par år tilbage i Spanien, boet et år i Aarhus (sådan næsten) og nogle måneder i hhv. Brooklyn (NYC) og Costa Rica - foruden syv år i København, hvor Vesterbro blev midt yndlingshood, og tre år (and counting) i Saunte/Hornbæk. Jeg har læst ergoterapi, grafisk design, iværksætteri, kommunikation og markedsføring - sådan i korte træk. Jeg har en akademi-uddannelse i Entrepreneurship Design og en professionsbachelor i Brand Design . Jeg forsøger at bidrage lidt til smørret på brødet herhjemme med min lille nye biks  Nordkyst Grafisk , hvor jeg beskæftiger mig med grafisk design, web og tekster. Når Anker ikke er syg og graviditeten ikke underdrejer mig, holder jeg og min lille biks til i NordBos kontorfællesskab i Helsingør. Vi har en hund, #SorteNinja og X antal høns (alt efter hvor sulten ræven har været for nylig). 

B L Å  B O G

Sandra Engen, 32, mor til Anker fra 2016, kæreste til Tobias siden 2013 og bærende host for en lille, levende alien, der forhåbentlig melder sin ankomst som menneskebaby i februar 2019

Vi bor i Saunte ved Hornbæk i Nordsjælland, hvor vi har et gammelt landarbejderhus med 1.200 kvm grund. Jeg har fået en nylig passion for spiselige blomster og planter og vilde haver - men der er af og til langt fra passion til handling. ;)

Jeg er født og opvokset på 80'-90'ernes Costa del Sol, hvor min søster og jeg var de første blonde børn i den lokale landsbyskole. Siden har jeg boet på Langeland, hvor mine forældre ejede en campingplads, gået på jysk naturefterskole og senere Svendborg Gymnasium.

Siden har jeg været et par år tilbage i Spanien, boet et år i Aarhus (sådan næsten) og nogle måneder i hhv. Brooklyn (NYC) og Costa Rica - foruden syv år i København, hvor Vesterbro blev midt yndlingshood, og tre år (and counting) i Saunte/Hornbæk.

Jeg har læst ergoterapi, grafisk design, iværksætteri, kommunikation og markedsføring - sådan i korte træk. Jeg har en akademi-uddannelse i Entrepreneurship Design og en professionsbachelor i Brand Design.

Jeg forsøger at bidrage lidt til smørret på brødet herhjemme med min lille nye biks Nordkyst Grafisk, hvor jeg beskæftiger mig med grafisk design, web og tekster. Når Anker ikke er syg og graviditeten ikke underdrejer mig, holder jeg og min lille biks til i NordBos kontorfællesskab i Helsingør.

Vi har en hund, #SorteNinja og X antal høns (alt efter hvor sulten ræven har været for nylig).